Työnhakijalle

Uravalmennuksen tavoitteena on löytää omat mielenkiinnon kohteet ja aloittaa matka kohti päämäärää.

Uravalmentajamme tukevat sinua oman uravalintasi selkiyttämisessä ja työpaikkaan hakeutumisessa. Teemme yhteistyötä yritysten ja oppilaitosten kanssa, järjestämme asiakkaillemme maksuttomia korttikoulutuksia ja ohjaamme modernin työnhaun kiemuroissa. Olipa tarpeesi sitten ansioluettelon tekeminen, LinkedIn-verkostoituminen tai suorasoitot yrityksiin, me autamme!

Autamme myös matalan kynnyksen työllistymisessä ja olemme tarpeen mukaan yhteydessä TE-toimistoon. Työkokeilu voi olla hyödyllinen silloin, jos olet epävarma uudesta suunnastasi tai haluat saada jalansijaa työmarkkinoille. Palkkatuki madaltaa usean työnantajan rekrytointikynnystä ja nyt kokeilussa oleva työllistämispalkkio on herättänyt suurta kiinnostusta. Oppisopimukseen palkkatukea voi saada koko koulutuksen ajaksi!

Pääset mukaan hankkeeseen mm. TE-palveluiden, kuntien tai muiden yhteistyötahojen ohjaamana tai suosittelemana. Tai voit itse olla meihin yhteydessä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai viestiä Messengerissä. Helppoa!

Ota yhteyttä!

Jätä sähköpostisi muodossa: esimerkki@tyotie.fi
Jätä puhelinnumerosi muodossa 0441234567
Tähän voit kirjoittaa jotain, mitä meidän olisi hyvä tietää, ennen kuin olemme yhteydessä sinuun.